zaterdag 23 april 2016

K3

Vorige week ben ik met mijn familie naar de afscheidsshow van K3 geweest. En zoals elke zotte fan die daar zit, ben ik er ook zo eentje die op het einde van de show helemaal naar voor loopt om een hand te kunnen geven aan de K'tjes en een tekening af te geven. Maar omdat een tekening zo gewoon lijkt en ik iets speciaals wou doen voor mijn grote jeugdidolen, besloot ik voor alle zes hun eigen poppetje te maken. Ik heb het patroon van een gelukspoppetje gebruikt en er gewoon een regenboog op genaaid en dan de juiste haarkleuren gegeven. Dit was het resultaat.


Deze waren voor Klaasje, Marthe en Hanne
En deze voor Kristel, Josje en Karen. Op het internet ben ik nog het regenboogkleedje gaan opzoeken om te zien hoe de kleuren moeten zitten en zo zie je ook het verschil tussen het oude trio en het nieuwe :)
Allebei mooi ingepakt en hop het podium op. Ik ben zelfs nog enkele minuten blijven staan na de show om te zien of ze wel veilig in hun "cadeautjesmand" zouden belanden. En dat was geen probleem
En zo is ook voor mij dat stukje afgerond maar ik blijf toch fan en ik vrees dat ik bij hun volgende show het niet zal kunnen laten om te gaan kijken haha!!

Fijn weekend nog!!

Elisa

3 opmerkingen:

  1. Hihihi, supercool, die gehaakte K3!!!!
    Dat moet mijn dochter zien... dan kan ik er ook aan beginnen denk ik :-)
    Groetjes, Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je dat ontzettend gaaf gedaan! Ik denk dat de meiden heel blij verrast zijn als ze hun pakje openen en misschien zelfs stiekem een traantje wegpinken van emotie ;-)

    BeantwoordenVerwijderen